gezonde vrouwOK, we zijn het er allemaal over eens dat deze economie heeft ons naar beneden, recht? Velen van ons worstelen net om de rekeningen te betalen terwijl anderen van het werk compleet en op zoek zijn naar werk. Hoe blijf je uit de depressie en gezond te blijven in dit soort klimaat als je knijpen centen?

Goed, er zijn een paar trucs die u kunt doen zodat uw lichaam en de algehele gezondheid niet zo in de war als je bankrekening. U hoeft niet te zitten de hele dag depressief.

Hier zijn een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat uw houding positief blijft en uw lichaam, geest en emoties gezond. In weerwil van wat er aan de hand ‘daar.’

Nog wat te oefenen! Als u behoort tot een health club, daar en doe je workout. Oefening verhoogt de endorfine in je hersenen en brengt je in een betere stemming zijn dus dingen zien er niet zo slecht.

Als je niet kan veroorloven een health club nu, ga wandelen. Dit is een van de eenvoudigste en beste oefeningen die je kunt doen om gezond te blijven.

Eet gezonde, evenwichtige maaltijden. Ons lichaam niet nodig hebt zo veel eten als we in hen, dus: Meer Bewegen en Minder Eten. Uw lichaam zal u dankbaar zijn.

Kijken naar een grappige film. Gelach daadwerkelijk helpt het lichaam te genezen, dus een goede stevige lachen is essentieel elke dag.

Door dezelfde token, blijf weg van de stress of deprimerende films of TV-shows. Ze zal je niet beter voelen.

Mediteren voor 20 minuten per dag. Dit verlaagt de bloeddruk en het kalmeert de geest en het lichaam prachtig. Veel fitnesscentra, yoga centra en zelfs bibliotheken bieden programma ‘ s voor weinig of geen geld.

Lees dat zelf-hulp boek van die nieuwe auteur die je heb zin om rond te komen. Als je niet kan kopen, dan vindt het bij de bibliotheek. Het is gratis!

Voor een massage. Het is geweldig voor het lichaam, de geest en de ziel. Als je niet kunt veroorloven, of u kunt ruilen met de massage therapeut. Misschien heb je net een dienst of product dat ze nodig hebben.

Wat tijd doorbrengen met de kinderen en kijk hoe zorgeloos ze zijn. Weet je nog toen je? U kunt weer.

Vergeet niet, recessies en depressies niet eeuwig duren. Het Romeinse Rijk niet meer bestaat, toch? Dus als dingen voelen intens, adem diep in en zeg je tegen jezelf: “ook Dit gaat voorbij.”