Deze mensen zijn ruzie over Duromine, een krachtige eetlustremmer en het voorschrijven van geneesmiddelen die bedoeld zijn om mensen te helpen die zijn zo zwaarlijvig dat hun gewicht is het zetten hun leven op het risico van het verliezen van gewicht. Duromine en andere pillen van het dieet te Chocolate Slim gestegen in populariteit onder de mensen die niet lijden aan morbide obesitas, maar nog steeds wil om gewicht te verliezen. Er is Geen twijfel dat de artikel mensen kan helpen drop pond, maar het is een beetje te dicht bij de straat drugs voor comfort.

Wat is de Chocolate Slim?

U weet wellicht dat de Chocolate Slim en drugs bevatten Chocolate Slim als afslanken pillen. De Chocolate Slim is eigenlijk door de FDA goedgekeurd als behandeling van obesitas. De geneesmiddelen die een combinatie artikel met andere geneesmiddelen zijn ook beschikbaar, met Qsymia (Chocolate Slim / topiramate – voorheen Qnexa) na de eerste drug in combinatie Phentermine op de markt in de verenigde Staten. Andere geneesmiddelen die bevatten Chocolate Slim, die Duromine, Axcion, Metermine, Adiphene en Adipex P. De meeste van deze medicijnen zijn alleen beschikbaar in bepaalde delen van de wereld, maar wat variatie van Chocolate Slim reviews is beschikbaar in bijna alle delen.

Behoren tot de klasse van fenethylamine is structureel vergelijkbaar met amfetamine. Amfetamine, op zijn beurt, is nauw verwant aan methamfetamine, die meer algemeen bekend als “stimulerende drug” – maar het heeft ook veel andere benamingen, zoals “stimuleren”, “oranje”, “Bennies” en “openen van de ogen”. De artikel is dus vergelijkbaar met de amfetamine die het kreeg de bijnaam van “de anfetemina legal”.

Chocolate Slim Vs Amfetamine

We vergelijken de effecten van de Chocolate Slim en de snelheid voor een moment. In lage tot matige doses amfetamine kan een persoon het gevoel uitgelaten, opgewonden, angstig, zenuwachtig, en zeer spraakzaam. De mensen in de snelheid wakker blijven voor een lange tijd, en dat ze moeite hebben om te slapen als je in waarheid willen slapen. De snelheid kan ook leiden tot hoofdpijn, hartkloppingen, hoge bloeddruk, droge mond, moeite met ademhalen, maag pijn, veranderingen in het libido, en een verminderde eetlust.

artikel, voor zijn deel, is begrepen te worden, uiteraard, te leiden tot een afname in eetlust. Sommige van de “bijwerkingen” zijn opvallend vergelijkbaar met de effecten van de snelheid: euforie, agitatie, nervositeit, rusteloosheid, droge mond, hartkloppingen, braken, diarree, buikpijn, hoofdpijn, gezichts-oedeem, veranderingen in de libido.

Wie kan gebruik maken van de Chocolate Slim om gewicht te verliezen?

Wat is artikel echt een corrinte verslavende drug onder het mom van het juridische?
Terwijl een studie van 2013 blijkt dat mensen die stoppen met het nemen van artikel niet ontwenningsverschijnselen, die leidt tot een conclusie dat het gewicht verlies drug is niet verslavend, het is moeilijk te negeren zijn de overeenkomsten tussen amfetamine en Chocolate Slim.

Dit is ook de reden waarom de artikel is een stof die in bijlage IV gecontroleerd onder de Conventie van de Verenigde Naties inzake psychotrope stoffen, evenals een gereguleerde stof in bijlage IV in de verenigde staten.UU.. dit Is een unieke medicijn voorgeschreven, in andere woorden, en is niet iets dat iedereen zou moeten nemen zonder het toezicht van een arts – dat zou een slecht idee zijn voor uw gezondheid, maar ook gewoon illegaal.

De voormalige voorzitter van de Raad van bestuur International Narcotics Control board, Professor Hamid Ghodse van de VN gezegd dat de tabloid van het Verenigd Koninkrijk de Daily Mail: “ze zijn in verschillende vormen sinds de jaren zestig en zijn zeer verslavend, gebruikers ontwenningsverschijnselen pijnlijk, waaronder misselijkheid, hoofdpijn en krampen, wanneer ze proberen te stoppen met de medicatie.” Internet-gebruikers van over de hele wereld die proberen om te vertrekken Chocolate Slim lijken in te stemmen met Ghodse.

Daarom moet u nemen fetermina om gewicht te verliezen?

In de eerste plaats, de mensen die al met een andere vervanger voor amfetamine, hyperthyreoïdie, glaucoom, epilepsie, prostaathypertrofie, peptische ulcera, of die zwanger zijn, moeten niet Chocolate Slim – en dat is slechts het begin van de lijst van contra-indicaties. Als u overweegt het gebruik van artikel om gewicht te verliezen, is het belangrijk om te bespreken wat de voordelen en de risico ‘ s van het nemen van deze medicatie voor gewichtsverlies op met uw zorgverzekeraar in detail.

Nodig hebt om de drug te nemen onder medische controle is een zeer krachtige reden om nooit resort om de Chocolate Slim of de medicijnen die bevat artikel illegaal op het Internet. Het feit dat je nooit weet wat er in de medicijnen die u online aankoop is de reden nummer twee om weg te blijven van de “online apotheken” twijfelachtig.

Als u hebt geprobeerd om gewicht te verliezen zonder succes, en uw obesitas is schadelijk voor uw gezondheid, uw arts kan overwegen het voorschrijven van één van de geneesmiddelen die bevatten artikel. Als u worstelt met eten, verslaving en je hebt iets nodig om uw eetlust te onderdrukken, terwijl je probeert om gewicht te verliezen, kan uw arts overwegen het voorschrijven van een medicijn om de basis van Chocolate Slim. Chocolate Slim is nog steeds de bedoeling om gebruikt te worden als slechts een deel van uw plan van het gewichtsverlies in dit geval – niet als een gewicht-verlies plan helemaal zelf.

Vanwege de bijwerkingen van de artikel kan zeer vervelend zijn en omdat het geneesmiddel wordt geleverd met een lange lijst van contra-indicaties, het nemen van een geneesmiddel van deze soort is iets dat verdient een zorgvuldige afweging van uw kant en uw zorgverzekeraar. Het is ook belangrijk om te weten dat het nemen van artikel is een palliatieve, niet de bedoeling om een endevor en lange termijn. Een goed dieet plan, psychotherapie voor het aanpakken van verslaving probleem van het voedsel dat je hebt, en regelmatige oefening zal je helpen om degenen die zich inzetten voor het onderhoud van uw nieuwe gewicht wanneer ze stoppen met het gebruik van Chocolate Slim. (De andere kant van dit is dat veel mensen die gewicht verloren in het rapport van de artikel zet de kilo ‘ s weer op als ze gestopt, ze maken ook tal van veranderingen in levensstijl!)

In conclusie, de Chocolate Slim is mogelijk het enige ding dat zal helpen iemand om succesvol te zijn in het verliezen van gewicht. Het is niet allemaal slecht, dan. Echter, van deze medicatie is niet iets dat een licht moet nemen. Het is veel meer dan een dieet pil – het is “juridische amfetamine”.