Een laag-koolhydraat of low-carb dieet is een dieet programma dat beperkt de hoeveelheid koolhydraten die u eet. Veel vrouwen vaak beperken in hun koolhydraat consumptie te helpen bij het beheersen van hun gewicht. Als je op een low-carb dieet beperk je geraffineerde koolhydraten zoals brood en pasta te vervangen door voedingsmiddelen die bevatten meer eiwitten of vetten.

Veel vrouwen worden vaak verward over een low-carb dieet te wijten aan de enorme hoeveelheid informatie die beschikbaar is. Hier zijn enkele tips voor u als u wilt nemen deze low-carb reis.

1. Begin met het maken van eenvoudige veranderingen in uw levensstijl

Ga niet cold turkey, het zal komen als een schok voor je lichaam. Wanneer u begint met het low-carb eten, verminderen de ongezonde koolhydraten die momenteel in uw dieet. Ongezonde koolhydraten bestaan uit al verwerkt en geraffineerd, brood en rijst. Niet veel voedingswaarde aan uw dieet.

2. Leren wat je kunt eten

Dit is essentieel als het gaat om een dieet. Doe je onderzoek. Denk niet dat alle vruchten zijn slecht voor je is of dat alle broodjes worden beperkt in uw dieet. Je moet weten dat sommige van deze voedingsmiddelen doen van grote toegevoegde voedingswaarde aan je lichaam, en kan worden geconsumeerd. Deze staan bekend als de goede koolhydraten. Het vinden van een low-carb eten piramide online om te weten wat goed voor u is.

3. Onderzoek low-carb-diëten die je wilt volgen

low-carb-diëtenTwee populaire diëten zijn momenteel het Atkins en South Beach dieet. Welke denk je dat de juiste is voor u? Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het Atkins-dieet is een dieet dat bestaat uit een beperkte geraffineerde koolhydraten en het eten van een verscheidenheid van vetten. Het maakt het ook mogelijk mensen te eten, boter dat is een verrassing voor velen. Het Atkins-dieet vereist ook dat een persoon telt alle koolhydraten die zijn licht verteerbaar.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het South Beach dieet, zullen ze zien overeenkomsten tot het Atkins-dieet. Zij adviseert tegen het eten van geraffineerde koolhydraten en vasthouden aan koolhydraten die meer vezels en beter voor het lichaam. In tegenstelling tot het Atkins dieet, het South Beach dieet adviseert dat een persoon moet een minimum te beperken de inname van verzadigde vetten en boter. Beide diëten adviseren voedsel te eten dat bevatten Omega-3 vetzuren. http://fitnesskoningin.info

Weet dat het niet zal worden een gemakkelijke reis en dat er verleidingen. Als u een onverwachte wending van de gebeurtenissen of een verkeersdrempel, gooi je handen in de lucht en sluit af. Door te duwen en blijven inzetten om uw doelen en werk door. U zult zich geweldig voelen wanneer u het bereiken van de resultaten die je wilt van deze low-carb dieet.